Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5468487 www.bgdnes.bg

Софка отново язди Гринго!

След сладък бой - обрат в кревата на Маринова

Връщам се при него, обичам го тоя мъж, призна пред "България Днес" ромската перла



"Прощавам всичко на Гринго и се връщам при него! Забравете какво признах преди няколко дни - че ме пребиваше, че заплаши мен и детето ми Лоренцо с убийство... Прошка трябва се дава, докато сме живи. Ето - днес я давам на него. Нека бъдем добри не само по празниците, а и след тях. Обичам си го тоя мъж и не мога без него! Ние пак сме заедно и се гушкаме на топло."

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!


Това изповяда изненадващо ромската перла Софи Маринова пред "България Днес". Потърсихме певицата за коментар по повод видеозапис, в който Гринго настоятелно я моли да се върне при него и да му прости всички прегрешения. Предвид острите си изявления и обиди по негов адрес надали някой изобщо е очаквал, че изпълнителката на "Стари рани" ще обърне толкова бързо палачинката. Буквално преди празниците и почивните дни Маринова обмисляше да си издейства полицейска заповед, която да гарантира, че едрият мъжага няма да я доближава на по-малко от 50 метра. Софка хвърли бомбата, че Гринго я пребива от бой, искал да обезглави детето й Лоренцо, системно я малтретирал психически и дори не й давал да си вдига телефона.
"Навръх 8 март, когато цял свят отбелязва Международния ден на жената, Гринго ме смаза от бой. Това се случи след мое участие в чужбина. Така ме преби, че в болница ми поставиха 15 шева на ръката. После трябваше да лъжа феновете си, че съм паднала в банята. Ходех по участия гипсирана и всички почитатели бяха потресени, чудеха се от какво ми е травмата. Срам ме беше да кажа истината... Този човек е пълно ку-ку. Каза, че ще отреже главата на сина ми Лоренцо и ще я остави пред вратата ми за назидание. Изсъска ми в момент на гняв, че иска да ме изкорми. Беше мил само в началото, после си показа рогата и що за стока е. Цветя и рози само първия месец, после последва зверски бой и тормоз. Лъже, че работи като охранител в Германия. Чух от разни места, че всъщност припечелва като сутеньор. Явно така маризи момичетата, които проституират за него", разказа преди по-малко от седмица в детайли Софка.
Тогава тя се кълнеше, че никога няма да прости посегателствата и униженията, на които доскорошният благоверен я е подлагал. Вчера обаче изпълнителката на "Плачещо сърце" запя съвсем друга песен и отново обърка фенове и роднини кое е истина и кое лъжа.
"Нека забравим какво съм говорила преди празниците. Сега си събирам багажа и се връщам отново при него. Ясно е, че каквото и да съм казала по негов адрес, е вече минало. Той е най-голямата ми любов, а такава любов винаги заслужава втори шанс", отсече пред вестника певицата.
Междувременно видеозаписът, в който Гринго споделя своята гледна точка за скандалите, стана истински хит в интернет. В клипчето мускулестият охранител заявява, че никога не е пребивал толкова жестоко Маринова, както тя твърди.
"Вярно е, бутал съм я. Имали сме сладки скандали от ревност. До едно време е хубаво жената да те ревнува. Това значи, че те обича истински и е готова на всичко за теб. Да, ама в един момент Софка буквално излезе от контрол. Почна да става нервна, да ме обижда. Хванах я да ми рови в телефона и да чете някакви стари съобщения. Постоянно е в някакви филми, че й изневерявам и си имам други гаджета. Стана непоносима. Може няколко пъти да съм я бутнал, но чак да я смазвам от бой, че и с шевове на ръката и по болници - това вече е пълна измислица", изповяда се на свой ред Гринго. По думите му той я обича и е склонен да забрави, че Софи го е засрамила пред цяла България с разказите за системен физически и психически тормоз.
"Софче, върни се при мен. Ти знаеш, че умирам за тебе. Най-голямата жена си в моя живот и най-добрата певица на България. Няма и не искам да те сменям с друга", реди Гринго.
Мъжът е категоричен, че изпаднал в дълбока депресия и няколко дни е бил на тежки успокоителни, когато научил, че Софка е пометнала. Певицата сама съобщи пред медиите благата вест, че скоро с Гринго ще бъдат родители на първото си общо дете. Дали от скандалите и преживения стрес, дали след побоищата или заради факта, че тя вече не е първа младост, Софка сега твърди, че вече не е бременна.
"Беше ми много мъчно, чак ми стана зле от новината, че вече няма бебе. Даваха ми успокоителни, за да преживея, че сме загубили детето. Обичам си я Софи, като омагьосан съм. Все едно някой магия ми е направил, луд съм по нея. Искам да си простим взаимно всичко и да продължим напред", размишлява мургавелкото.

Лоренцо тъне в депресия

Лоренцо все още е при биологичния си баща Петър, научи "България Днес". Детето е в депресия и тъне в страх след преживяното с Гринго. Гаджето на майка му често си позволявал да обижда ученика и да го стресира със заплахи. Информатори на вестника разкриха, че малкият Лоренцо отказва да ходи на училище, защото се страхува, че Гринго ще го причака и пребие. Той си стоял в стаята и по цял ден не си показвал нослето навън.
"Синът на Софка никога няма да прости този кошмар. Ако тя е склонна пак да върти любов, то детето никога повече не иска да го види", издават запознати на семейството.

Димана ДОЙЧИНОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама