Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5468752 www.bgdnes.bg

Бивш футболист предложи брак на приятелката си на връх Великден

По неповторим и романтичен начин поиска ръката на приятелката си бивш футболист на „Пирин“ /ГД/ точно в 12 часа вечерта на Великден в централно гоцеделчевско заведение пред очите на десетките клиенти, пише struma.bg.

Георги Петров, който преди три години беше нападател на неврокопския тим, а в момента играе в кипърската втора дивизия, пристигнал в града за празниците и поканил красивата си приятелка Христина Харизанова да се видят в заведението. Точно в полунощ, както в приказките, човек от персонала донесъл огромен кашон на масата на двамата и казал, че това е подарък за дамата.

Слисаната Христина започнала да го разопакова трескаво пред любопитните погледи на останалите посетители. Щом отворила пакета, отвътре излетели червени балони с хелий, на които било завързано огромно червено сърце с надпис „Ще се омъжиш ли за мен?”. Христина буквално онемяла от изненада, докато всички ръкопляскали и викали „Горчиво!”. В този момент Георги коленичил и поставил годежен пръстен на ръката й, след което я грабнал и целунал страстно.

Случката е най-коментираното великденско събитие в Гоце Делчев, двамата са качили на Фейсбук страниците си клипче, което е запечатало за бъдещите деца, внуци и правнуци тържествения момент. Само за часове двамата събраха над 1000 харесвания в социалната мрежа, а коментарите се множат с всяка минута и са от рода на „Браво, все още имало романтични хора на този свят!”.

Георги Петров е футболист, излязъл от силната школа на пловдивския „Локомотив“, а Христина работи като фризьор в Гоце Делчев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама