Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5470577 www.bgdnes.bg

Гошо от "Почивка" пише химн за "Лестър"

Сензационната шампионска титла на "Лестър" вдъхнови звездата на ъндърграунд рапа у нас Гошо от "Почивка" да влезе в студиото и да запише посветена на "лисиците" песен.
"Фен съм им от няколко години. Не съм вярвал, че ще станем първи. Това е по-добро от секса. Плановете ми са да пусна парчето на 15 май, когато свършва сезонът в Англия и вече и официално "Лестър" ще е шампион", коментира пред "България Днес" авторът на поредица хитове за спортни знаменитости като Кубрат Пулев, Григор Димитров, Христо Стоичков. Гошо пише и по наболели социални теми и има парчета със заглавия "Шмъркай си в носа", "Боли ме фара", "Бонбонки дрънкат" и др.


На 15 май е последният кръг в Англия. Тогава "Лестър" гостува на първенеца от миналия сезон "Челси" и лондончани ще направят шампионски шпалир на новия футболен крал на Острова, който получи изключително любопитна похвала за своя успех. Американският актьор Марк Хамил обяви, че "лисиците" били като героя му Люк Скайуокър и неговото израстване от фермер до джедай в "Междузвездни войни".
Хамил сравнява защитниците Уес Морган и Роберт Хут с Чубака, а мениджърът Клаудио Раниери е бил истински мастър Йода.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама