Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5470625 www.bgdnes.bg

Запознанствата в интернет - измамите дебнат отвсякъде (Снимки)

Коварни оръжия, ползвани от жените в мрежата

Интернет предлага всичко, там можеш да намериш всичко - от пералня, кола, апартамент, та дори и гадже.
Сайтовете за запознанства не са новост. Но с напредването на годините, потребителите им се изхитриха - някои от тях успяват добре да се презентират, дори и чрез снимките, които слагат в профилите си. Но стигне ли се до истинска среща, понякога да кажеш "мамма-мия" е нещо слабо, с което да изразиш емоциите си.
И все пак, къде са заложени капаните - ами всеки си има очи, да гледа!
Грим, пръв помощник на жената
Гримът може да скрие всеки недостатък и да направи така, че да изпъква онова, което представя една жена в добра светлина. Ето виж какво е майсторството тук.

Ракурс на камерата
Имиджмейкърите и фотографите знаят едни малки тайни, с които да поставят обектива така, че онова, което е пред него да да добие други очертания. Ето един такъв пример - момичета, снимани от правилния ъгъл и добре изрязана снимка.

Реклама

Съчетание
Съчетанието добър грим и правилен ракурс пък може да гарантира още по-добър резултат.

Перфектното тяло
Плочките на корема - ах, онази мечта и за мъжете, и за жените, но има един женски трик, който може помогне нещата да се случат поне за снимката. И тук пак се опира до онази женска хитрина, наречена грим.

Добра стойка
Измамата при запознанство може да се случи не само на снимка, но и наяве... Как иначе мислите, че новопрохождащи политици успяват да си проправят път? Ами много просто - имиджмейкърите ги обучават какви пози да заемат, как да застават пред хора, пред камери, как да се движат, кои движения за избягват, на кои мимики да наблегнат... Нагледно ето за какво става дума. Вижте двете снимки, момичето на тях е едно и също, но в единия случай "даденостите му" са невероятно апетитни и сочни, а действителността е съвсем прозаична.

Измамници дебнат отвсякъде
Ако всичко изброено до тук не ви убеди, че великата измама е възможна. Вижте и това:

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама