Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5472632 www.bgdnes.bg

Пътнически автобус се блъсна в дърво край Русе, има пострадали

Пореден тежък инцидент на пътя - убиец Русе – Бяла, за щастие се размина без жертви. Пътнически автобус излетя от мокрото шосе и се удари в дърво рано сутринта, съобщиха от ОД на МВР-Русе. Сигналът в полицията постъпил в 05:11 часа днес.

Съобщението гласи, че е катастрофирал пътнически автобус, който е пътувал в посока Бяла - Русе. Според първоначалната информация, в района преди разклона за село Обретеник, автобусът излязъл от пътя и се е ударил в дърво. Двама от пътниците са пострадали, а един мъж е бил отведен за преглед в болницата. Екип на РУ - Бяла е запазил местопроизшествието, изчакват се резултатите от медицинските прегледи, уточниха от полицията. Движението по главния път Русе – Бяла не е било спряно. Заради инцидента обаче, то е било затруднено в района на разклона за село Обретеник, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Днес сутринта движението се осъществява в една лента, двупосочно и се регулира от сигналисти. Водачите трябва да се движат с повишено внимание, препоръчват от полицията в Русе. Разследването на инцидента продължава.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама