Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5473464 www.bgdnes.bg

Българин взе $25 000 от титлата на "Лестър"

Българинът Йордан Данков - Данчо Шефа, разби австралийския букмейкър TAB с уникален залог за титла на "Лестър". Той спечели 25 000 местни долара при коефициент 501 със залог от 50 долара. Още след първите кръгове във Висшата лига русенецът усеща големия удар.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама

"В началото на ноември всички отбори бяха играли по 10 мача - разказва своята история Данчо Шефа. - "Манчестър Сити" бяха първи, но водеха с три точки. "Лестър" беше на три точки зад тях, а коефициентът беше 501. Реално имаха еднакви шансове с "Арсенал" и "Тотнъм". Това е пример за букмейкърска грешка. Статистиката казва, че са завършили 14-и предния сезон и че за 100 години не са ставали шампиони. Но статистиката не знае всичко. Не знае, че ако "Лестър" не бяха станали шампиони сега, нямаше да го направят още сто години. Тогава повтарях като луд и дори постове писах във фейса - "Залагайте на "Лестър". Колко от вас ме послушаха?".

Данчо Шефа получи чек от 25 000 австралийски долара във вторник.

"За изплащане на по-малки суми от няколко стотин до две хиляди долара букмейкърите предпочитат кеш - разказва майсторът на залозите. - По-големите печалби букмейкърът изплаща с банков чек! Аз съм Пабло Ескобар за букмейкърите."

Йордан Данков признава, че никога не е залагал на толкова висок коефициент от 501.
"От първия път бум! - умира от кеф Данчо Шефа. - На това му казвам над 100% успеваемост."

Русенецът описва себе си като скучаещ милионер.

"Утре е последното нещо, което ме интересува - философства комарджията. - Добро утро на всички. Какво ще ядем, пием и е.ем днес? Това е актуалният въпрос, който ме вълнува в днешно време."

Данчо Шефа даде и жокер, че финалът на Евро 2016 ще бъде Франция - Англия. Коефициентът, ако това се случи, е между 26 и 34 при различните букмейкъри.

Реклама
Реклама
Реклама