Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5474437 www.bgdnes.bg

Ахмед Доган в деня на "Междузвездни войни": Овладейте Силата, ще ви трябва

Вчера в социалните мрежи много хора се поздравяваха с картинки от сагата "Междузвездни войни" или с "Честит празник!". Друг често срещан вариант бе "Нека Силата бъде с теб!" - "May the Fourth (четвърти, но звуково наподобява "Force" - силата) be with you". Празникът за феновете на фантастичната сага традиционно се отбелязва на 4 май, посочва "Клуб Z".

В края на деня официалният фейсбук профил на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган също се включи. Профилът е активен твърде рядко, но е верифициран със синьото кръгче, което гарантира, че страницата принадлежи на публичната фигура, чието име използва - тоест на Ахмед Доган.

Реклама

"Пожелавам ви да овладеете Силата на единството и заедността, защото тя ще ви трябва за преодоляване на много сериозните предизвикателства, които се появяват на хоризонта", се посочва в съобщението в профила на почетния лидер на ДПС.

Доган всъщност цитира дословно себе си - това изречение бе част от обръщението му на националната конференция на ДПС на 24 април, което бе изчетено от евродепутатката Филиз Хюсменова.

И тогава, и днес Ахмед Доган пише думата "Силата" с главна буква. Което е отправка към "Междузвездни войни", особено в ден като вчерашния, посочва "Клуб Z".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама