Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5475417 www.bgdnes.bg

"Левски" бави селекцията

"Левски" се бави със селекцията за следващия сезон, въпреки че мачовете в евротурнирите са след по-малко от два месеца. Причината за това е неясното все още бъдеще на старши-треньора Стойчо Стоев.

Той официално получи срок до края на първенството, за да докаже, че трябва да остане начело на тима. Както "България днес" писа обаче, съдбата му ще бъде ясна след следващото заседание на управителния съвет на клуба.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Стоев и спортният директор Георги Иванов вече са наясно на кои постове отборът се нуждае от нови играчи. Има и набелязани футболисти, но на този етап преговори за тях не се водят. Гонзо изчаква, тъй като всички те са харесани от Стоев. Ако той бъде сменен, не е ясно дали наследникът му ще ги иска. Затова на този етап Иванов се е съсредоточил върху това да задържи хората с изтичащи договори - Мигел Бедоя, Радослав и Борислав Цоневи и Венцислав Христов. Едва след заседанието на УС ще стартират преговори по привличането на нови играчи. Още повече, че и самият Гонзо има някой изисквания към шефовете си, за да продължи да е спортен директор на "Левски".

За забавянето на селекцията призна и самият Стойчо Стоев.

"Гледат се определени футболисти, наистина се гледат - каза той. - Все още е по-бавно и изоставаме, но се наблюдават. Някои от тях предполагам, че ще можем да ги привлечем."

"Левски" със сигурност ще се опита да намери плеймейкър през лятото. Това е постът, на който "сините" изпитват най-остра нужда от играч. Още повече, че Бедоя още не е дал своя отговор дали ще продължи контракта си с клуба.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама