Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5475505 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Магда: Не съм по-грешна от попа със зарята

"Изкараха ме най-грешния човек в България. Не мисля, че съм направила нещо лошо, но хейтърите го превърнаха в голям проблем. Не мисля, че съм по-грешна от попа, който поръча зарята за Великден (б.р. архимандрит Дионисий от храм-паметника "Св. Александър Невски")".


Това заяви пред "България Днес" фолк певицата Магда по повод агресивните атаки срещу нея през последните дни.

Реклама


Бившата половинка на скандално известния бизнесмен и лобист Красьо Черния блесна в провокативна фотосесия, която се появи навръх Великден. На кадрите Магда е с трънен венец на главата и позира до кръст, като е очевидно препратката към разпятие. На други снимки пък е с тениска с изобразен череп, който не е добра символика за християнството.


"Цялата фотосесия е едно голямо съвпадение. Тази година ставам на 33 г. - Христовата възраст, и тези кадри се появяват на Великден. Не съм виновна, че случайно са се натрупали толкова факти. Държа да отбележа, че аз съм християнка и уважавам православните празници. Не мисля, че съм направила нещо греховно и не изпитвам вина. Самата фотосесия е изключително естетична и издържана. Освен това блузата с черепа я нося на снимки, където няма кръст, така че и за това бях обвинена несправедливо", каза още фолк певицата.


Магда призна, че е свикнала често да бъде атакувана. "Хейтъри винаги ще има и това няма как да се промени. Предпочитам да не им обръщам внимание, въпреки че през последните дни изчетох много неща, които бяха написани по мой адрес", добави изпълнителката на десетки хитове. Тя призна, че още преди години е посещавала курсове по фотомоделство и работата й пред камера е лесна и й носи огромно удоволствие.


Дизайнер на модната колекция, представена във фотосесията, е друга фолк певица - Вероника. Въпреки успешната си кариера още преди години реши да спре с пеенето и се захвана с модния бизнес. Магда и Вероника ги скрепява дългогодишно приятелство, като първите години на модерния фолк записаха обща дуетна песен - "Не си сама".


Преди години друга колежка на Магда и Вероника - Андреа, също взриви обществеността, след като влезе в ролята на Спасителя на човечеството във видеоклипа към песента "Лоша". Тогава чалгаджийката се оправда, че не играела Христос, а Разпятието в случая представлявало вид смъртно наказание още преди раждането на Младенеца.

Реклама
Реклама
Реклама