Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5503216 www.bgdnes.bg

Мацки налазиха Божинов ,докато Биляна купонясва с Азис

"Партизан" се видя в чудо как да опази нападателя

Ръководството на "Партизан" най-вероятно жестоко съжалява, че прие поканата на "Берое" за демонстративен мач по случай 100-годишнината на старозагорския клуб. "Гробарите" не знаят как да опазят нападателя си Валери Божинов от напористите мацки в България.
Белградчани са настанени в най-тузарския хотел в Старозагорските минерални бани. Божинов няма и миг спокойствие там. Напористи заралийки са обсадили фоайето и близките кафенета с надеждата да бъдат забелязани от плейбоя.
"Момичетата са навсякъде. В момента, в който го зърнат, става страшно. Някои са си записали часове в СПА центъра и се разхождат наоколо по бански", сподели шашнат очевидец на атаката на засуканите старозагорки.
Той добави, че Валери не изглежда никак притеснен от гледката. Вместо това с доволна усмивка оглежда мадамите и одобрително клати с глава. Компания в огледа му прави съотборникът му Иван Бандаловски, който е постоянно с него.
Хората от ръководството на "Партизан" обаче строго наблюдават случващото се и следят нападателя да не кривне от правия път. Двата етажа, на които е настанен отборът, са отцепени и никой външен не може да припари там.
От хотела отказаха да съобщят официално какви са изискванията на "гробарите" и как глезят Божинов и компания. Те се позоваха на желанието на гостите да не бъдат разгласявано нищо около престоя им. Валери също не вдигаше телефона си, за да коментира обсадата, на която е подложен. При пристигането си в България с "Партизан" той коментира поредния скандал, в който се забърка. Нападателят разгневи всички в България, след като позира със сръбското знаме след успеха на тима му във финала за Купата на Сърбия.
"Аз България си я обичам - заяви той. - Само един футболист може би има татуирано българското знаме (тук си навива ръкава на лявата ръка и показва татуировка на българския трибагреник – бел. авт.). Това само може да говори, нищо друго."
Докато Божинов се готвеше за мача с "Берое" снощи, половинката му Биляна Йенич-Дол го удари на живот. Тя прескочи до Цюрих, където кърши снага на участие на Азис. Двамата се отдадоха на танци, които бяха доста далеч от приличието. Азис дори я качи на бара, за да може всички мъже да изплакнат очи с кръшните й чупки в кръста.


Дружбата Биляна с певеца ясно показва чия страна е взел той при раздялата на Божинов и Николета. Преди година плеймейтката и Азис бяха неразделни. От известно време двамата са в открита война и не могат да се гледат. И певецът явно й намери заместничка в лицето на новата половинка на Валери - засуканата сръбкиня.

Теодора Иванова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама