Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5526914 www.bgdnes.bg

Галин трепери за Галена

Галин трепери за половинката си Галена. Бизнесменът се притеснява да не би изгората му да му кръшне на някое от участията си, затова я следи плътно и е винаги до нея.


Галин беше забелязан и по време на последното участие на певицата в дискотека в центъра на София. Посетителите на нощното заведение веднага коментираха, че за да е там, Галин няма доверие на любимата си и предпочита да присъства на нейните изяви, за да наблюдава лично случващото си в дискотеката.

Реклама


Певицата се раздаде максимално, но вероятно заради присъствието на мъжа си пропусна един от коронните си номера - да вика момче от публиката, с което да флиртува и да се държи предизвикателно.


От дълго време в публичното пространство се тиражират информации, че бизнесменът се съмнява във вярността на жената до себе си, за която не спират да се появяват слухове, че е съгрешила с чужди мъже. Конкретни доказателства липсват, но вероятно това оказва негативно влияние върху връзката на двамата.


Връзката на Галена и Галин е споменавана като проблемна и често дори се твърди, че двамата са пред развод. Те отричат за подобни неща и ги определят като неверни, тъй като отношенията им били отлични. Двамата дори искат второ дете, което им е мечта отдавна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама