Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5531188 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Туньо става певица

Най-малката щерка на легендарния защитник му е одрала кожата

Певица иска да стане, като порасне, най-малката дъщеря на покойния футболист Трифон Иванов, научи единствено "България Днес"!
10-годишното момиченце, което никога не се е показвало под светлината на прожекторите, съвсем скоро ще изгрее за широката публика не като "щерката на Туньо", а като супер талантлив млад изпълнител, категорични са музикални педагози и приближени на семейството й. Експерти, които са слушали Диди да пее на живо, вече възлагат големи успехи на голямата сцена.


Русокосата Даяна Иванова се занимава професионално с пеене още преди да тръгне на училище. Тя никога не се беше появявала пред медии, допреди Христо Стоичков да я покани на стадион "Васил Левски" по време на своя грандиозен бенефис. Пред повече от 40 000 души Камата подари на момиченцето тениска с надпис "3 + 8", тъй като именно с 3-ти номер Туньо риташе приживе. Стоичков заплака с глас и дори не опитваше да се прикрие. Той гледаше нагоре в небето и тъжеше за своя покоен другар, с когото заедно преминаха много в живота. В този момент сълзи бликнаха от очите на всички присъстващи, дори най-емоционално сдържаните мъже заплакаха при гледката. За своя покоен татко заплака под дъжда и малката Даяна, гордо вдигайки червената фланелка в памет на баща си.

Реклама


"Кое е това дете? Нима Трифон Иванов има толкова малка дъщеря?", питаха се мнозина фенове на спорта. Оказва се, че дори най-големите познавачи на родния футбол, милеещи за футболистите от златното поколение през 94-та, не подозираха за съществуването на Даяна.
"България Днес" узна, че тя учи в частно училище в столицата, където интензивно се набляга върху обучението на западни езици. Малката е сред първенците в редица конкурси по английски, провеждани от "Асоциация на Кеймбридж училищата в България". Това обяснява перфектното й произношение на английски, с което пее чуждестранни песни.


Вестникът се сдоби с уникални видеокадри и снимки на Даяна Иванова, която наскоро е имала запомняща се изява на малка клубна сцена. Заведението за млади музикални таланти се намира в центъра на София и там пеещите деца често си организират мини концерти, където да демонстрират качества. Ученичката пее повече от чудесно, коментират експерти, докато слушат щерката на легендарния защитник Трифон Иванов. Други пък не пропуснаха да отчетат и факта, че малката е одрала кожата на татко си. "Туньо плашеше противниците си със своя страшен вид и дълга коса. Даяна прилича изцяло на него, но в нежен вариант, типично женски вариант. Когато човек я погледне право в очите, все едно гледаш Трифон Иванов", казват запознати.


Туньо има две големи щерки от първия си брак с единствената си законна съпруга Марияна - те се казват Галина и Марина. Двете момичета са вече семейни млади дами. Третата и най-малка дъщеря е именно Даяна. Тя се ражда преди десетина години след краткотрайната любовна връзка на футболиста с по-младата от него жена Денислава. Към днешна дата Денислава има нов мъж до себе си. Семейството живее в столицата, където учи и Даянка. Нейната майка никога не се е показвала пред журналисти, нито има афинитет да го прави. Говори се, че тя не е в добри отношения с останалите наследници на Туньо. Дали това е така - само те си знаят.
"Да, зная, че Даянка пее хубаво. Тя се занимава с музика отдавна. Рядко я виждам, но понякога се отбиват във Велико Търново с майка си Денислава. Гледам всички да бъдат в добри отношения. Мога да кажа, че с мен проблеми те нямат - подкрепяме се и се уважаваме много. Откакто синът ми почина, живея за тях - да са ми живи и здрави младите", сподели чистосърдечно пред вестника майката на Трифон Иванов баба Маринка.

Димана ДОЙЧИНОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама