Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5531306 www.bgdnes.bg

Николета Лозанова дама на пловдивски абитуриент

Николета Лозанова беше дама на бала на дванадесетокласника Иван Иванов, ученик от Националната търговска гимназия в Пловдив. Лично плеймейтката докара момчето с бял джип “Мерцедес”, а след като слезе, му отвори вратата на автомобила.

Лозанова събра погледите на абитуриенти и родители, въпреки че дори не беше облечена официално. На задната седалка беше и дъщеря ѝ - Никол. Телевизионната водеща позира с Иван и негови роднини и после бързо потегли. В личния си профил във фейсбук тя публикува снимка с младежа и написа: “На добър час, сладурче! Светът е пред теб и има нужда от твоята креативност, красота и интелект - дай му ги.” Пред своите приятели Иван обясни, че с Николета са близки приятели.

Реклама

Габриела - дъщерята на лицевия хирург д-р Дани Якуб, публикува в сряда и снимки от официалното изпращане от частната гимназия, в която учи в Пловдив. Преди това тя отпразнува завършването си с 250 гости в града. За него тя бе с цикламена рокля.

За официалната вечер обаче Габриела смени три тоалета - бежова рокля, покрита с камъни, черна и червена с пришити цветя. Една от трите момичето е купило още миналата година от Дубай, по време на почивка там. Впоследствие купува още две от Истанбул. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама