Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5531874 www.bgdnes.bg

Топ 5 на летните обувки advertorial icon

В горещите летни дни трябва да съчетаем оскъдните дрехи с точните обувки. Много важна подробност е те да бъдат удобни, леки и разбира се да позволяват на крака да „диша“.

Вижте кои са петте модела обувки, които отговарят на тези критерии и ще направят лятото Ви още по-вълшебно.

5. Флип-флоп джапанки

Сред най-предпочитаните видове джапанки са флип-флоп. Характерната каишка, която стои между палеца и втория пръст, произлиза още от 1940г. Днес са разпространени по целия свят. В различните държави носят и различни наименования. Например в Бразилия се наричат Chinelos, в Хавай Chappal, Австралия и Канада – Thongs, а в Нова Зеландия Jandals. Най-често са направени от висококачествени каучук, гума, пластмаса, в които кракът е истински свободен. Чудесен избор са за летните Ви плажни преживявания.

4. Обувки на платформа

Това са най-удобните високи обувки, които някога сте носили. Кракът има стабилна опора, която не го изморява. Няма как да си спестим жегата, но поне може да предотвратим болките, които ни причиняват високите обувки с тънък ток. На платформи сте също толкова елегантни и красиви. Може да откриете всевъзможни модели, които ще задоволят и най-капризния вкус.

3. Пантофки

Обувките тип „балерина“ могат да бъдат съчетани с всевъзможни тоалети през лятото. Няма значение дали сте с къси панталонки или рокля – тези обувки отиват на всичко. Равната им подметка е перфектна за забързаните дни, в които имате нужда най-вече от удобство и стил.

2. Сандали с връзки

Тази година хит са сандалите в съчетания с връзки, които се увиват по ходилото. Екстравагантен вид обувка, с който ще ви забележат. Характерен за нея е и острия връх, който безспорно придава елегантност, но не е задължително тоалетът да е такъв. Препоръчваме Ви да бъдат велурени, в пастелен тон или с ярък цвят.

1. Еспадрили

Обувки познати на човечеството още от 14-ти век и все така модерни. Със своята горна част от плат и конопена подметка, те прилягат на всеки крак. Благодарение на материалите, от които са направени, ще усетите такава лекота, че все едно на крака ви няма обувка. Ограничения във възрастта няма – ще откриете модели както за деца така и за възрастни.

А Вие купихте ли вече своя нов модел летни обувки?

Реклама
Реклама
Реклама