Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5532147 www.bgdnes.bg

Ирена Милянкова се омъжва

Ирена Милянкова, която наскоро роди от новия си мъж в живота – Никола Чолаков, ще се бракува за него до няколко месеца. Това издаде самата тя пред „Телеграф”.

Съни от сериала „Под прикритие” казва, че е готова да затвърди официално отношенията с новия си избраник. „Мислим за малка сватба, но която ще поканим само най-близките си. Мечтая да нося фамилното име на Никола”, призна Милянкова.

Реклама

Двамата с Никола се запознали преди повече от година покрай общата им работа. Той е брокер на луксозни недвижими имоти и преди време помогна на бъвшана манекенка да се внедри също в тези среди. Любовта помежду им пламнала много бързо. Преди да роди, Ирена била в екипа на фирмата, в която работи и той. Тя се залюбила с новия, след като се раздели със съпруга си Росен Чолов – Чолата. С последния се бе залюбила още когато била на 14 години. Роди му 4 деца. После Чолата бе арустева и обвинен в сводничество. Имаше дори мълва, макар и недоказана, че я пребивал от бой. След раздялата се него Милянкова приемаше покани за снимки, сериали и риалита, за да издържа четирите си деца.

В момента Ирена и Чолаков отглеждат заедно четирите деца на манекенката, както и новородената Виктория. Компания им правят от време на време и двете деца на Никола от предишния му брак. Така общият брой на децата им става седем.

Новото семейство ще гледа само четири от децата за постоянно. Другите три живеят при предишните им партньори. В последно време новата звездна двойка се повява на светски събития, като не пропуска да демонстрира любовта си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама