Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5533818 www.bgdnes.bg

Абитуриентски изцепки 2 (Снимки+Видео)

И тазгодишните балове не минаха без изцепки от зрелостници, които се стремяха да бъдат нестандартни и да привлекат внимание. Вместо да заложат на традиционните лъскави возила, абитуриентите от пловдивската хуманитарна гимназия избраха да пристигнат на бала с автобус. Целият клас се качи на рейс от градския транспорт, който беше с номер 12.

Студеното време не уплаши зрелостничка от Велико Търново. Тя сложи чорапогащник заедно с елегантни сандали. Нейна съученичка тръгна по червения килим с изчистени кецове, които никак не подхождаха на официалния ѝ тоалет. Много абитуриентки бяха облечени с кичозни и натруфени рокли, които най-често бяха черно, червено и синьо. Интернет потребителите останаха възмутени от разголените тоалети, с които някои дванадесетокласнички отбелязаха завършването си.

Реклама

Друг абитуриент - от Казанлък, се появи на балната си вечер с каручка, теглена от кон. На нея той беше поканил и свои приятели с народни инструменти.

Не липсваха и дванадесетокласници, които се отличиха с приказни тоалети и забележителни снимки. Абитуриентка от Габрово набра популярност във фейсбук със своята оригинална фотосесия на връх Шипка. Момичето публикува снимка с балната си рокля и развято българско знаме на Паметника на свободата на Шипка. 

                                                         

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама