Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5543922 www.bgdnes.bg

Жиголото Иван: Търсят ме, защото им давам минимум 60 минути щастие

Иван е на 24 години от Благоевград, от няколко месеца упражнява професия, която не е много популярна у нас. Той е жиголо. Завършил средно образование в град до областния център. След няколко неуспешни опита да си намери работа, Иван избягал от кризата, избирайки този начин да припечелва пари. В момента е студент в София.

В сайт, където се предлагат подобни услуги, той е единственият мъж, дръзнал да публикува информация за "бизнеса си", на фона на над 20 жрици на любовта от Пиринско, които са метнали в сайта брутални снимки, търсейки клиенти. 

Реклама

"Търсят ме, защото им давам минимум 60 минути щастие", казва жиголото за struma.com

Той разказва, че разговаря с жените, води ги на кафе и ресторант и така ги опознава. За трите месеца, от които е в бранша, е имал над 20 клиентки.

Според Иван, търсят услугите на такива като него, защото "им е писнало от мъжката грубост, сексът при женените не им е достатъчен, рутината ги скапва и те търсят някакво разнообразие".

"Няма срамна работа. В цял свят има такива професии като моята. Има много самотни жени, които се възползват от услугите, така, че както ви е нужен зъболекар, или лекар при болки, така и такива като мен са нужни", разказва Иван.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама