Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5545099 www.bgdnes.bg

Дани от "София - ден и нощ" самотен татко

 Секссимволът е млад родител, фенките в потрес

Истинска драма за заклетите фенки на "София - ден и нощ"!
Секссимволът в култовата телевизионна продукция – Дани, се оказа самотен татко с 6-годишно момиченце, научи "България Днес".
Димитър Илков, както е истинското име на актьора, е млад баща и прекарва голяма част от времето си в грижи за щерка си Рея. Майката на детето и Димитър са се разделили малко след раждането на девойката и днес поддържат само приятелски контакти, издават близки до Илков.


Рея е одрала кожата на известния си татко. Фотоси на актьора с дъщеричката му показват поразителна прилика между двамата.
Героят Дани е сред най-харесваните мъжаги в риалити сериала. Още от началото на формата форумите гръмнаха от луди фенки на мускулягата и Илков се сдоби с върволица от почитателки, причакващи го на всеки ъгъл.

Реклама


Разочарование за представителките на нежния пол беше връзката на чаровника с колежката му от сериала - Рая. Оказа се, че двамата са гаджета и извън снимачната площадка и дори живееха под един покрив. Съвсем наскоро Димитър и червенокосата фурия са се разделили и сърцето на атлетичния хубавец отново е свободно.


Въпреки че звездата на Илков изгря в "София - ден и нощ", Димитър е познат на широката публика още от 2010 г. , когато става втори в конкурс за най-секси мъж. Той се занимава с кино от 6-годишен и през годините се е снимал за различни продукции, реклами и дори клипове на фолкизпълнителки. Снимал се е в историческото фентъзи "300: Възходът на една империя".
Най-голямата му гордост е участието му в "Троя", където два месеца работи рамо до рамо с Брад Пит.
"В началото го зяпах безмълвно. После се оказа много земен човек и започнахме да си говорим и закачаме" - спомня си Димитър за срещата си с със световноизвестния актьор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама