Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5606099 www.bgdnes.bg

Криско яхна джип за 100 бона

Скандалният певец забогатява ударно

Рапърът фучи из София, минава на червено

100 бона за един ден пръсна рапарът Криско. Най-оборотният в момента роден изпълнител подкара суперскъп джип, оборудван с всички екстри.

Криско на воля харчи натрупаните от участия пачки. Графикът му е запълнен за месеци напред. Почти всяка вечер той има участие в нощен клуб. Само за един час той прибира 8000 лева. С тази сума рапърът задминава дори чалга певицата Преслава, която е известна със скъпата си тарифа. Криско има и немалко покани за участия на частни партита, за което получава още по-голямо възнаграждение.

Реклама

Вечният враг на 100 кила сложи в сметката си и хонорар от 50 000 лева за участието си като жури в предаването "Х фактор".
"За Криско парите не са проблем. Всеки ден банковата му сметка нараства. Работи здраво, инвестира в скъпи клипове, но и печели. Той излезе най-хитър от всичките, защото сам се продуцира. Не се отчита на никого, каквото изкара си е за него. Не е обвързан и с договор. Сам решава къде да пее и с кого. На всички останали изпълнители им е доста по-трудно с продуценти като Саня Армутлиева например", убеден е приятел на рапъра.


За да демонстрира лукс, Криско се изхвърли, купувайки един от най-скъпите джипове на родния пазар. Той е броил тлъстата сума, без да му мигне окото. Папараците на "България Днес" уловиха рапъра да тества придобивката из софийските улици. Видимо доволен, дуетната половинка на Гери-Никол с лекота върши ежедневните си задачи. Доскоро той ползваше услугите на шофьор, но откакто е купил джипа, сам седи зад волана. Основна задача за деня на Криско бе да посети клон на известна банка. С любезна служителка той уточняваше най-вероятно детайли около банкова си сметка. Банкерката направи няколко справки, които рапърът поиска, и прилежно ги разпечата на хартия. Според близки на Криско той се интересува от условия на депозити, защото не искал да пилее всичко, което изкара.


"Той е разумен човек. Знае, че няма цял живот да е на върха на славата си. Най-добре е още отсега да задели някой лев. Проучва и възможности за бизнес, за да има нещо сигурно във времето", издава негов близък.


След като приключи посещението в банката, рапърът яхна отново мощното возило. Изглежда, звярът му дава самочувствие на пътя, защото без грам притеснение скандалният певец премина светофар на червено. Криско е особено ревнив към новата си любима играчка. Той не позволява дори на гаджето си - плеймейтката Ася Капчикова, да сяда зад волана. Моделката все пак не може да се оплаче от липса на лукс в ежедневието си. Певецът без проблем задоволявал всичките й капризи и редовно я глези със скъпи подаръци.


"Разбрах, че с музика могат да се изкарват добри пари. Позволявам си всичко. Работя здраво, но има защо. Не се оплаквам с оправдания. Според мен, който бачка в нашия бранш, знае за какво го прави", философства скандалният рапър. Криско често е обвиняван дори в прекалена меркантилност, но според него това не е вярно. Преди време се забърка в грозна каша, след като организаторите на благотворителен концерт го издадоха, че отказал да пее, без да получи хонорар.

Реклама
Реклама
Реклама