Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5613756 www.bgdnes.bg

За 38-ия й ЧРД: Гришо спря пиячката на Никол

Далеч по-романтичен и спокоен 38-и рожден ден изкара певицата Никол Шерцингер. Тя и нейният възлюбен Григор Димитров планираха да се отдадат на празнуване в интимна обстановка без големи фанфари и пиршества. Още повече че снощи и днес българинът играе мач на "Уимбълдън" срещу Жил Симон и до късно имаше спортни ангажименти.
Влюбените гълъбчета вечеряли заедно в Лондон. Димитров предварително предупредил Никол, че не си пада по големите шумни компании и пиянските оргии, още повече в разгара на сезона. Самата Шерци обаче доста обича чашката и купоните.

Певицата празнува и с двама от най-добрите си приятели - Риана и Дрейк. Американските й авери се постараха да й направят парти изненада в звездния бар Tape London. Шерцингер беше издокара в яркорозова прилепнала блузка и черен панталон. Сбирката продължи до 5,30 сутринта, а двама огромни бодигардове изпратиха Никол до колата й. Шерцингер е в Лондон заради участието си като съдия в английския X Factor.


Миналата година тя се накваси до несвяст на рождения си ден. По същото време сексбомбата бе скъсала окончателно с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън и все още не се бе запознала с наш Григор. Тогава Никол реши да му отпусне края и дори си нае за любовник футболиста на гръцкия "Олимпиакос" и швейцарски национал Пайтим Касами. Папараци изловиха пияната певица да се чекне само по бикини. В края на вечерта се наложи Касами дори да я носи на ръце до хотелската стая, където двамата се отдали на разврат.


Скандалните фотоси сериозно са уплашили настоящото й гадже Димитров, който отрано е казал, че не желае подобни изпълнения тази година. Засега остава в тайна какъв подарък е подарил Гришо на 13 години по-дъртата си приятелка. Най-добрият български тенисист заведе половинката си на театър и на концерт предните дни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама