Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5627491 www.bgdnes.bg

Мъжо, качвай се на пилона! Селянин крие от съпругата, че върти задник в бардаци, преоблечен като жена

Чужди бикини, които съпругата намира в семейната кола, разбиват 25-годишен щастлив брак.


В това се увери 52-годишният англичанин Андрю Нокс от дълбоката провинция. Бащата на едно дете от малкото крайбрежно градче Феликстоу в източната част на Острова забравя да скрие нацапаните женски гащички, забравени в автомобила, и за зла беда жена му Карол ги надушва.

Реклама

Изправен до стената, Андрю е принуден да признае най-съкровената си тайна – тесните златисти бикини не са на друга дама, а лично негови. Плешивият и очилат симпатяга разкрива на благоверната си, че е танцьор на пилон. Двамата се запознават и женят преди четвърт век през 1991 г., когато Нокс вече е запален по еротичните танци. Решава за момента да скрие истината за извратеното си хоби с намерението по-късно да открехне за танците на пилон и г-жа Нокс.


„Още като тийнейджър започнах да упражнявам този вид фитнес, който стяга краката и прави тялото доста издръжливо. Не знаех как Карол ще приеме увлечението ми и се страхувах да не ме помисли за гей. Реших да й дам време да ме опознае и тогава да обясня за хобито си“, казва Андрю. Денят на признанието така и не идва. Съпругата му го изпреварва и е шокирана от новината. На всичко отгоре в багажника на колата намира колекция с DVD-та от негови танци на пилона. Осъзнава, че бикините се негови, и е убедена, че Нокс е влязъл в криза на средната възраст. Бясна от постъпката му, Карол спира да му говори.


Сърдита и отчаяна от странната постъпка на мъжа си, все пак приема поканата му да бъде гост на едно от неговите представления в бар, но в друг град. Когато вижда с очите си шоуто на Андрю върху пилона, решава да му прости и даже го окуражава да продължи с хобито си, от което на всичко отгоре изкарва и солидни бакшиши.

 


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама