Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5638260 www.bgdnes.bg

Секси мацка докарва до оргазъм извратеняци: "Плати, за да те наругая"

Унижаване и изнудване на богати бизнесмени превърна обикновена служителка във фирма за софтуер в истински милионер.
28-годишната Хърли от Сан Франциско е първата отвъд Океана с новата професия "Професионален доминатор". Щастливо омъжената дама заряза ниско платената работа за 2000 долара месечно в стъклен офис, за да печели двойно повече, и то на ден в уютната си къща.
Срещу $100 изобретателната мацка, която се представя с псевдонима "Любовницата Хърли", инсталира в компютрите на бъдещите си клиенти специален софтуер. Програмата следи всички пароли за социалните мрежи и онлайн банкирането, които стават достояние на Хърли. Задачата й е да намери улики срещу мъжете и да се прави на мним изнудвач. Много от клиентите й искат заплахите да са придружени с груби думи и обиди.


"Има хиляди хора, които изпитват върховен оргазъм от подобни ситуации. Самозадоволяват се пред лаптопа, докато слушат как ги унижавам и им искам пари, за да не разкрия най-съкровените им тайни пред близките им", обяснява Хърли. "Засега работя само с 20 редовни клиенти, които броят по 10 долара на минута, за да бъдат мои роби. Предлагам и 350 готови клипчета с нецензурни речи и мръснишко поведение, които могат да се изтеглят от мрежата за 540 долара. На практика печеля и когато не работя пред компа", шеговито допълва професионалната изнудвачка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама