Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5659944 www.bgdnes.bg

ЦСКА дължи пари на ЦСКА - София

ЦСКА - София, на Гриша Ганчев си търси пари от автентичния клуб ПФК ЦСКА АД, който фалира. Поредният парадокс стана известен по време на вчерашното заседание на кредиторите на "червения" клуб. ЦСКА и досега имаше големи задължения към несъществуващия вече клуб "Литекс". Оказва се, че тези дългове са прехвърлени към новосформирания отбор и Гриша Ганчев продължава да си ги търси.
ЦСКА - София, също така е откупил чрез цесия вземанията на две от "армейските" легенди. Става въпрос за носителя на "Златната обувка" Петър Жеков и Димитър Якимов.
Съдът отряза Министерството на спорта, което също участваше на събранието със свой собствен представител. ММС обаче остана без право на глас, тъй като съвсем наскоро официално прекрати договора на ЦСКА за ползването на стадион "Българска армия" и базата в Панчарево.
Софийският градски съд свика общото събрание, след като в Търговския регистър беше публикуван крайният списък с приетите и отхвърлените вземания. По време на заседанието бе определен редът и начинът на осребряване на имуществото на дружеството. Бяха избрани и оценители и възнаграждението им.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама