Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5662593 www.bgdnes.bg

Люба Кулезич: Едва гледам с едното око

Зрението на тв водещата Люба Кулезич е влошено. Журналистката почти не вижда с едното си око.
"Зрението ми е много намалено. Едва виждам с едното око, но поне гледам малко." Това каза пред "България Днес" Кулезич.
Влошеното зрение на тв водещата е вследствие на побоя, който тя претърпя преди три години. Тогава Кулезич бе атакувана от здрав мъжага в района на столичния булевард "Цар Борис III". Злодеят бутнал тв водещата на земята и започнал да я рита по тялото и лицето, без да отрони и дума.
Вследствие на ударите журналистката бе със сериозни ожулвания. Тя бе и с оток и рана в дясната част на главата.
"Скочи ми отзад. Удря ме в главата. Като ме наби едно хубаво, започнах да викам. Тръгна си, но не много бързо", спомня си Кулезич.
Тя твърди, че е състоянието й е било доста зле след пердаха, който отнася.
"От побоя едва не ослепях. Лявото око ми е на ред, но с дясното имам сериозни проблеми. Иначе нямам други травми след боя", обясни топ журналистката.
Тя сподели, че полицията не си е свършила работата и нападателят й е на свобода.
"Естествено, че не са го хванали. Това риторичен въпрос ли е? Никога не ги ловят. Случаят за полицаите и разследващите е забравен отдавна", заяви Кулезич.
Топ журналистката все още е без работа. Тя имаше уговорка да бъде част от екипа на "Пик тв", но телевизията така и не тръгна. Преди това Кулезич се подвизаваше в "Нова", но предаването й бе спряно. Причината за раздялата бе, че предаването на Кулезич бе външна продукция, а от "Нова" искаха да правят публицистиката си само със собствени.
"Имам планове къде да продължа развитието си, но няма да издавам повече. Нека първо се случат нещата и тогава ще говоря", добави Кулезич.
По информацията на нашата медия Кулезич води преговори с новата телевизия BIT.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама