Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5667312 www.bgdnes.bg

Загиналите при катастрофа с мотор били на рокерски събор на Предела

Момчето и момичето от София, които  починаха на място при катастрофа с мотор около 16,50 ч на 10 км от Предела, са били на рокерския събор, който се провежда за десета поредна година.  По първоначална информация, водачът на мотора е карал с висока скорост, изгубил контрол над превозното средство на завой и е излязъл извън пътя. Преобърнал се няколко пъти, удари се в мантинелата и заедно със спътницата си са изхвърчали на десетина метра от мотора. Двамата са загинали на място.
Те са били били на започналия снощи мото-рок събор в м. Предела.

Малко след трагедията организаторите обясниха, че не са наясно дали мотористите са участвали в събора, защото имало над 1000 души. После стана ясно, че двамата загинали от София наистина са били на рокерската сбирка. Носили са каски на главите и са били добре екипирани.

В събота рокерите откриха десетото издание с водосвет за здраве. На обяд бе почетната обиколка на Разлог. След това състезание за атрактивно каран е гонки. Почетена бе и паметта на загиналия в катастрофа през 2010 г. по време на събора Петрослав Крумов от Радомир. Поднесоха венец на паметната му плоча.

Участниците в проявата са в шок и някои решиха да си тръгнат.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама