Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5667888 www.bgdnes.bg

"Левски" одруса Деса

Ръководството на "Левски" глоби новото попълнение Хеан Деса с 1000 лв., научи "България днес". Той отнесе санкцията заради разправията си с треньора Люпко Петрович след отпадането от "Марибор" в Лига Европа.

Тогава перуанецът заяви на наставника, че не е играч за десет минути. Петрович от своя страна му отговори с "Марш в съблекалнята". Фактът, че Деса си е позволил подобен род реплики към треньора не се хареса никак на "сините" шефове. Затова те са решили да му наложат глобата от 1000 лв. Това е първата санкция от вътрешния правилник на клуба.
Освен това шефовете на "Левски" са провели и разговор с мениджъра му Лъчезар Танев. Те са му обяснили, че няма да се толерира подобно поведение и отношение и при следващо провинение клиентът му ще бъде изгонен дисциплинарно.
Скандалният перуанецът дойде в "Левски" през лятото и предизвика огромни очаквания, които не се оправдават. Той си навлече гнева на Петрович още в началото на подготовката, когато не пристигна на време. Футболистът се беше оправдал със забавяне на работната виза, но по-късно стана ясно, че е използвал това само като предлог да удължи почивката си.
Деса има доста скандален имидж. Прякорът на халфа в родината му е Лудия. Нисичкият техничар често се забърква в проблеми на терена и извън него. Докато рита в "Алианса" (Лима), показва червен картон на съдията Рамон Бланко, който преди това е изгонил трима негови съотборници.
Миналото лято е арестуван на летище в Перу, докато чака полет за Франция, където го очакват за старта на подготовката на Монпелие. Оказва се, че срещу него има пет дела за домашно насилие, заведени от бившата и настоящата му жена.
ДПреби ме пред 2-годишната ни дъщеряУ, казва Клейди Рос пред полицията. Няколко пъти тя се е опитвала да избяга, но Хеан я плашил с убийство.
Знойната моделка Шърли Арика пък твърди, че е минала през кревата му още докато бил женен. Най-извратената страна на Хеан се оказва влечението към мъже в рокли. Травеститът Руби Мун разкрива, че футболистът му е изпратил свои голи снимки и горещи видеоклипове, на които се снимал в ерекция.

Играчът се извинява

Хеан Деса явно усети, че е сгафил сериозно и побърза да се извини за реакцията си след мача с "Марибор". 


"Да се знае нещо много ясно Треньорът Люпко Петрович каза, че не съм имал достатъчно тренировки, тъй като съм след травма. Трябваше да се лекувам три седмици и благодарение на усилията да се оправя за две, бях на линия за този мач. Няма да отрека, че реакцията ми не беше добра. Нов момент на гняв може да кажеш много неща. Важното е да поискаш извинение от от точните хора. До журналистите - моля ви не манипулирайте думите ми, както ви е удобно, защото това се отразява на мен. Жалко е, че моите сънародници продължават да ми искат лошото, въпреки че знаят, че правя нещата по правилния начин", написа Деса в социалните мрежи. Повод за последните му думи са появилите се в Перу статии, че халфът пак се е забъркал в скандал.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама