Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5672477 www.bgdnes.bg

Най-красивата абитуриентка Елина Крушева: Против силикона съм

Елина Крушева (19 г.) беше обявена за най-красивата абитуриентка на 2016 година.
Чаровницата е родом от Свиленград, но завършва средното си образование във френската езикова гимназия "Антоан Дьо-Сент Екзюпери" в Пловдив.


В разговора пред "България Днес" Елина демонстрира отлична езикова култура и зрели разсъждения, които рядко се срещат при момичетата на нейната възраст. Красавицата разказва за плановете си за живота и какво мисли за пластичните корекции по тялото.

Реклама

- Елина, беше обявена за най-красивата абитуриентка на 2016 година. Как стигна до това признание?


- След като мина знаменитото събитие - балът, излязоха снимките ми от една много приятна фотосесия. Нещата се случиха с помощта на майка ми. Тя взе решението да пусне снимките за конкурса. Съгласих се, защото нямах нищо против. Никой не е очаквал, че ще бъда една от първите 10, камо ли №1. Беше изненадващо, беше хубаво, беше вълнуващо. Организаторите се свързаха с мен и ми казаха, че съм победителка, а след това ме наградиха.


- След титлата по някакъв начин промени ли се животът ти, или пък ти се вдигна самочувствието, че си най-голямата красавица?


- По абсолютно никакъв начин не ми се промени животът. Както при всяка една емоция, ме държеше ден-два и после ме напусна. Това не е нещо, което може да ме накара да се самозабравя. Беше просто един хубав момент от моите тийнейджърски години.


- Участвала ли си преди това в конкурси за красота?


- Не, не, никога. Не мисля, че това е моето призвание да участвам в конкурси за красота. Не мисля, че ми допада и това не моят стил. Не съм сигурна, че ще се справя.

Реклама


- Ясно, конкурсите отпадат. Но каква е твоята цел в живота?


- Явих се на кандидатстудентски изпити и ме приеха специалност "Журналистика" в Нов български университет в София. За мен това ще е едно ново начало в един по-голям град, където ще срещна нови хора и ще направя нови запознанства. Така че го очаквам с огромно нетърпение.


- Защо журналистика?


- Преди две години явно нещо съм чула и видяла и ме осени идеята, че искам да бъда журналистка. Поразрових се в интернет какво се изисква за кандидатстване и реших, че това ще бъде моето бъдеще и с това ще се занимавам. Харесва ми как журналистите действате в тази сфера, интересувате се от всичко, случващо се наоколо, и във всеки един момент трябва да контактувате с възможно най-много хора. Това е огромно предимство.


- Какво прави през лятото една бивша абитуриентка и бъдеща журналистка?


- Почивам си и гледам да съм възможно най-полезна в домакинската работа. Родена съм в Свиленград, учих пет години в Пловдив и в момента отново съм в Свиленград. Тук е едно много приятно място, където се събират три граници - половин час път до Гърция и Турция.


- Като носителка на естествената красота какво ти е мнението за момичетата със силиконови гърди и уголемени устни, които все повече присъстват в живота ни?


- Може би тези момичета не са нещото, което искам да виждам пред себе си, ако бях момче или мъж. Няма да ми допада, но пък не мисля, че имам право да съда когото и да било. Аз лично се харесвам по един начин, а човекът до мен се харесва по друг начин. Всеки има собствена представа и възгледи за външния си вид. Така че важното е да се харесваме - дали със или без силикон.


- Ти би ли си направила подобна хирургическа интервенция?


- Не! Категорично не бих си направила нещо подобно по тялото. Нищо от тези неща не ме кара да се чувствам заинтересована. Не смятам, че имам нужда от силикон в гърдите или устата. Или изобщо от някакви корекции. Не знам също дали имам и смелостта да се подложа, защото реално това си е медицинска операция. Малко ме е страх. Често казано, досега никога не съм се замисляла за нещо подобно.


- Имаш ли си приятел?


- Да!


- А какъв тип момчета харесваш?


- Визията нека да я оставим настрани, защото тя не е от значение. Най-важното е да бъде амбициозен, да ме подкрепя, аз да подкрепям него, да вървим заедно към върха, да няма връщане назад, общо взето - да има цели и да има желание да ги постига. Има ли амбиция, значи всичко друго ще дойде.


- Звучиш като амбициозно момиче с цели за живота, но като всеки млад човек обичаш ли да излизаш и да се забавляваш?


- Да, излизам - разходки, кафе, дискотека. Като всеки един тийнейджър обичам да се забавлявам. Обичам да съм сред хора, защото остана ли самичка, не съм себе си.


- Твоето поколение буквално е луднало по манията за преследване на покемони. Ти ловиш ли ги?


- Аз не участвам. Но моята най-близка приятелка реши, че иска да попадне в този капан - аз така го наричам. Това си е чиста манипулация, вързани към телефона - още повече. Тя си изтегли въпросната игра и един път ми пише във Фейсбук: "Искаш ли довечера да ловим покемони? Току-що хванах един на масата си в хола". Казах й, че искам да си прочете сама това, което ми е написала, за да види колко нелепо звучи. Наблюдавам, че в Свиленград децата масово са хванали телефоните си и гонят покемони. Не знам каква е точната цел на играта, но гледам по новините, че може да бъде и много опасно.


- Животът е пред теб, но какво точно ще преследваш в него?


- Пожелавам си, макар и да звучи клиширано, но да съм здрава. Искам всяка една моя мечта да бъде реализирана и да бъда успешна жена.


- Мислила ли си за семейство и деца?


- На 19 години съм и затова отговорът ми е НЕ. Ако ме питате и за сватба, отговорът е същият. По възраст и мислене съм доста далеч от тези неща.

Реклама