Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5672498 www.bgdnes.bg

Джена със свекървата на меден месец

Фолкпевицата Джена и пресният й съпруг - Атанас Стоев-младши, не останаха сами дори на медения си месец, а бяха в компанията на родителите на младоженеца, научи "България Днес". Това се случило по време на престоя им на екзотичния гръцки остров Закинтос.


Само ден след сватбеното си тържество на 3 юли изпълнителката и синът на основателя на оркестър "Канарите" тръгнали на романтично пътешествие в Гърция. Младото семейство избрало Закинтос за своя меден месец, като и двамата в един глас признават, че са си прекарали повече от добре.

Реклама


"Веднага след сватбата заминахме за Гърция, бяхме в Закинтос и си починахме прекрасно, само двамата - много любов, много разходки, наехме си лодка, плувахме и се заредихме с нови сили за работаУ, разкри Джена.


Свекървата й Надя Стоева, която е солистка на популярния оркестър, допълни, че пътешествието е било за цялата фамилия, защото те с Атанас Стоев-старши са чакали младоженците на остров Тасос, където след това заедно са изживели страхотни летни дни и емоции. Така планираният романтичен меден месец за двама се превърнал в лятна почивка на цялата фамилия.


Това стълпотворение от хора предизвикало лек присмех у колежките на Джена, тъй като дори и на медения си месец била със свекъра и свекърва си, с които са неразделни през последните месеци. Дестинацията също предизвикала коментари, тъй като почивките в Гърция са евтини и общодостъпни. "Странно е, че са избрали меденият им месец да бъде в южната ни съседка. Това е държава, в която може да се отиде по всяко време на годината. Целта на медения месец е да се пътува до екзотични страни в Азия или Америка. Не е като да не могат да си го позволят и затова е още по-странно", коментираха хора, запознати с личния живот на хитовата изпълнителка.


"Да мине лятото, докато Джена има повече ангажименти, и ще направим един фолклорен албум - Джена и "Канарите". Няколко песни, дуети, ще направят с Наско-младши", издаде в аванс Атанас Стоев-старши.


В "Пайнер" упорито се говори, че голямата професионална цел на Джена е да стане солистка на "Канарите" и затова се е обвързала официално с музикалния наследник. Според запознати изпълнителката ще се бори със зъби и нокти, за да отстрани свекървата си от лидерската позиция в оркестъра.

Реклама
Реклама
Реклама