Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5673081 www.bgdnes.bg

Риана забрани да се ловят покемони на концертите ѝ

След многобройните пътни инциденти, случили се заради играта “Покемон Гоу”, създателите ѝ пуснаха на пазара смартгривната “Покемон Гоу плюс”.

Идеята е тя да стои на ръката ви, докато телефонът е прибран в джоба или чантата. Така няма да забиете нос в мобилните устройства и да изолирате света около себе си. Също така ще шофирате без опасност да изпуснете Пикачу или да предизвикате катастрофа, за да го хванете.

Реклама

Гривната свети или вибрира, когато приближите покеспирка или покемон. Достатъчно е да натиснете бутона върху нея, за да хванете анимираното животинче.

Това ще ви бъде от полза особено ако сте си купили билет за концерт на Риана. Поп певицата забрани на феновете си да играят “Покемон Гоу” по време на концерта ѝ в Лил, Франция. Тя се обърна към публиката с думите: “Тази вечер не искам да виждам как изпращате съобщения на гаджетата си. Не искам да виждам и как хващате покемони!”

Засега устройството е достъпно само за iOS, но скоро се очаква да бъде пригодено и за “Андроид”. Българските потребители ще могат да използват гривната едва в края на септември, когато тя достигне и до нашия пазар.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама