Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5673864 www.bgdnes.bg

Кристина Димитрова: Вписвам се в днешната епоха и харесвам модерните неща

"Днес е изключително трудно да бъдеш на гребена на вълната, да се бориш с монопола в българския музикален бизнес, да се състезаваш с младите изпълнители - казва любимата на няколко поколения неостаряваща певица Кристина Димитрова в интервюто си за новия брой на "Всичко за семейството".

Но аз се боря. Нужни са голяма сила, упоритост, самоувереност и инат, какъвто притежавам в излишък. В мой плюс е също, че съм съвременен човек, вписвам се в днешната епоха и наистина харесвам модерните неща." Още интересни подробности за най-новия й проект - песента "Изолатор" в дует с модела Катрин Вачева, и откровения за живота й ще откриете в новия брой на "Всичко за семейството".

Реклама

В него ще прочетете още признанията от първа ръка на писателя Димитър Шумналиев как е припламнала идеята за новия му роман "Бяло сладко", каква е интригата в него и откровения за житейския път на автора. А също и и историята на необикновеното познанство на журналистката от БНТ Евгения Атанасова с големия художник Кристо и за нейния нов филмов проект. В рубриката Род архитект Александър Тодоров разказва за живота на своя дядо, художника Иван Милев, чийто образ държите в ръце всеки ден - отпечатан е върху банкнотата от 5 лева.

В рубриката Приложна психология ще откриете кои грешки убиват връзката и как да ги избегнете, за да живеете дълго и щастливо с половинката си. От Кариера ще разберете дали действате на автопилот и време ли е да го изключите, за да успеете. От Наръчник за родители ще научите как да се изтърпите взаимно с вашия тийнейджър през ваканцията и как да се справите с трудната възраст между 9 и 12 години. Във вестника ще намерите много полезни съвети за уюта вкъщи, ще откриете ефикасната ледена диета за бързо стопяване на 10 килограма и ще разберете каква бродерия е модно да носите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама