Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5674784 www.bgdnes.bg

Бербатов отряза Крисия

Детето-чудо на българската музика Крисия се е сблъскала с неприятен отказ от Димитър Бербатов!


Талантливата изпълнителка е била номинирана за прием в благотворителната фондация на футболиста, но в последния момент е била отхвърлена. За неприятната ситуация с горчивина в гласа разказа пред "България Днес" бащата на Крисия - бизнесменът Марин Тодоров. Кандидатстването за фондацията е било преди време, но едва сега случката придобива обществена гласност.

Реклама


"Крисия кандидатства за фондацията и в нито един момент не съм имал съмнение, че ще я приемат. Неочаквано научих, че получава отказ, а причината за това е повече от смущаваща... От фондацията обясниха, че Крисия няма как да бъде приета, тъй като има прекалено малко награди от музикални конкурси. За тях била важна бройката. Дъщеря ми има две отличия, но те са от много престижни надпревари. Тя спечели второ място на "Детската Евровизия", за което знае цяла България. Освен това завърши на второ място на престижен конкурс в Русия през миналата година. За фондацията на Димитър Бербатов това изглежда, че не е достатъчно и я отхвърлиха. Дъщеря ми може да се яви на 20 конкурса и да ги спечели сигурно само в рамките на един месец. Но не мисля, че това е нормално и че трябва да се търси бройка по този начин", призна разочарованият Тодоров.


Бащата на Крисия разказа и за още една любопитна случка с участието на дъщеря му и бившия капитан на националния отбор по футбол. В края на миналата година Бербатов заснел календар заедно с талантливи деца от фондацията. На снимките присъства и Крисия. "Дъщеря ми стана част от фотосесията, макар че не е част от фондацията. Тя се включи напълно безплатно и с майка й не сме търсили никакви облаги от продажби. Дори и сами си платихме разноските за фотосесията и не сме търсили подкрепа от никого. Но вярвахме, че това е знак, че ще стане част от фондацията. Уви, останахме излъгани в очакванията си и Криси не стана част от фондацията, която можеше да й даде допълнителна подкрепа в музикалното й развитие", каза още бизнесменът от Разград.


На фотосесията присъстват и младите пианисти Хасан и Ибрахим, които са част от фондацията на Бербатов и именно тя дава ударен старт на бляскавата им музикална кариера. На 8-годишна възраст Хасан и Ибрахим са сред най-успелите деца на организацията. Две години по-късно участват в 6-ата церемония по награждаване на "Успелите деца на България" на фондацията в "Шоуто на Слави". Там са забелязани и избрани да участват в "Детска Евровизия 2014", за да представят България с Крисия.


След отказа от фондацията бащата на Крисия е взел нещата в свои ръце и се е заел с проектите на свръхталантливата си дъщеричка. В момента малката изпълнителката участва във фотосесия за заснемането на собствен календар, който трябва да се появи на пазара в края на тази година. От лъскавите му страници Крисия ще позира в няколко различни тоалета, които с помощта на майка си е избрала.


"И без странична помощ Крисия ще продължава да се развива и да става все по-добра изпълнителка. Изцяло аз съм поел финансовото й осигуряване и от собствения си джоб вадя пари, за да може детето ми да получава всичко необходимо. Всяка странична помощ е добре дошла, но и без нея ще се справим и няма да й липсва нищо, защото тя заслужава най-доброто", добави Тодоров.


В началото на август Крисия и семейството й поемат към Царево, където ще са на почивка до средата на месеца. Плановете са да се отдадат на пълен релакс, тъй като детето-чудо няма планирани никакви професионални ангажименти. Фамилията й пък от години предпочита ваканциите в България, тъй като не се налага да пропътуват огромни разстояния. Едва на 4 септември има заявка за концерт, но дотогава ще може да се наслади на лятната си отпуска и да събере сили за новия сезон.

Реклама
Реклама
Реклама