Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5675509 www.bgdnes.bg

Гринго не бил чупил ръката на Софи Маринова, сега пеят в дует

След тежки раздели и събирания Софи Маринова отново е с гаджето си Тодор Давидов-Гринго. И не само че любовта между двамата процъфтява, но вече се изявяват като дует.

Тези дни фолкпевицата имаше участие в столичен клуб и изненадващо покани на сцената своя възлюбен. Двамата изпълниха песента на Гринго “Моят рай”, която той записа с помощта на Софи съвсем наскоро. Преди концерта певицата призна, че тя е виновна за шумните им раздели. Обясни, че е наговорила доста глупости и е преувеличила нещата. Гринго изобщо не ѝ бил чупил ръката и не я е бил, както разказваше тя пред медиите преди време. Наговорила всичко това, защото го ревнувала много. В крайна сметка му поискала прошка и изгладили недоразуменията помежду си.

Реклама

Софи и Гринго вече се били зарекли да си дават повече свобода, а тя да не се съмнява, че любимият ѝ може да има интерес към други жени. Не се е отказала и от идеята да роди няколко деца от половинката си.

След като Гринго записал дебютното си парче, двамата вече получават и първите си покани да пеят заедно. През есента имат съвместно участие в Лондон, а Софи се шегува, че щом ще се изявяват като дует, вече никой от тях не може да мръдне някъде встрани. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама