Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5677653 www.bgdnes.bg

Ето го новия Джорджано

Поредната пишман звезда изгря на родния хоризонт!
Познатият вече на всички певчески талант на култовия Джорджано е наследен от младия Илиян Траянов от Варна, известен с прозвището си Ильо. Измъчените вопли, придружени с дразнеща ухото музика, присъщи на Джорджи, вече могат да бъдат чути от неговия последовател в интернет изкуството.
Само за месец момчето взриви социалните мрежи и сайтовете за видеосподеляне с няколко парчета, които по нищо не отстъпват на хитовите парчета на Джорджано. Подобно на риалити звездата, Илиян също разчита единствено на себе си за музиката и текстовете на песните си и е убеден, че музикалният му талант е неоспорим.
Не на същото мнение са интернет потребителите, които бързо определиха Илиян за новия Джорджано и го посъветваха да се откаже от пеенето. Пред "България Днес" младокът сподели, че не се притеснява от нападките и не смята да прекратява "кариерата" си на интернет сензация.
Последното парче на Ильо – "Интерес", се радва на небивало внимание в мрежата, а видеото е повече от иновативно. Младокът е използвал кукла от прочутата американска поредица за деца "Улица Сезам".

"Хората казват, че приличам на Джорджано, за да ме обидят, но не ми пука! Аз просто правя изкуство, правя това, което ми харесва, и не ме интересува с кого ме сравняват" - категоричен бе Илиян пред вестника. Според него всеки чува различно песните му, в зависимост от това какви слушалки използва...

Реклама

За разлика от Джорджано, който се занимава основно с музика и дори наскоро подписа договор с музикална чалга компания, Илиян няма подобни планове. Варналията е инженер-химик по образование и смята да продължи обучението си, но в чужбина. Амбициите му са да пише научни статии, а песните ще остави за свободното си време. Преди да замине обаче, ще запише парче на английски език, за да се прочуе и извън родината.

https://www.youtube.com/watch?v=ZFl5HB7cGHE

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама