Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5679664 www.bgdnes.bg

Иво Никодимов дави БНТ в сълзи

И мъжете също плачат! Безспорно!
В мъжки сълзи и пот плувна студиото на предаването "Денят започва" по БНТ.
Зрителите на телевизията станаха свидетели на нещо невиждано. Ревящият водещ Иво Никодимов наводни ефира и хвърли в потрес екипа на предаването с ранимата си душа.
Повод за риданието на гологлавия водещ бяха прощалните му разговори с младия спортен репортер Валери Генов. В петъчния епизод на "Денят започва" 27-годишният Генов се сбогува с телевизията майка, в която стартира кариерата си преди седем години. Стана ясно, че Генов е получил предложение от конкурентна телевизия, на което не е успял да устои, и завинаги се прощава с колегите си. Младокът си тръгна с подарък - футболна топка, разписана от целия екип, с пожелания за бъдещи успехи.
Гелосаният Валери също не успя да сдържи емоциите си и сълзите необуздано бликнаха от очите му. Ефирът се превърна в евтина мелодрама, а изпращането на Генов заприлича повече на моминско парти с подпийнали и свръхчувствителни ревящи шаферки.
Двуминутният мъжки рев и вой в ефира на БНТ вече е най-новия хит в мрежата. Видеото обиколи интернет форумите и двамата водещи станаха обект на множество подигравки и шеговити подхвърляния. На Генов му пожелават повече мъжество в новата телевизия, която и да е тя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама