Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5705732 www.bgdnes.bg

Томас Лафчис работи с Брад Пит

Изгражда жилища за бедни

С холивудската звезда Брад Пит работи бившият президент на ФК "Левски" Томас Лафчис, научи "България Днес". Двамата членуват във фондация "Подслон за човечеството", на която Лафчис дори е в управителния съвет.

"Така е! Тази фондация се занимава с изграждане на жилища за малоимотни хора, които нямат възможност да си закупят къщи на пазарни цени. Освен Брад Пит и Джими Картър е в нея", сподели бившият шеф на „сините“.
Лица на фондацията са и други изключително популярни лица - Анджелина Джоли, Мик Джагър и други.
"Фондацията предоставя домове срещу изплащане за 25 години без самоучастие. Става въпрос за около 180 лева на месец. Плануваме изграждането на такива жилища да не е само в София, но и в цялата страната", категоричен е успелият ни мениджър.
Въпреки кризата у нас и в родната му Гърция Лафчис движи проекти и инвестира в строителството.
"Трудно е, защото много компании фалираха", смята бившият левскар, който не пропуска да гледа по телевизията и летните олимпийски игри. Навършилият преди дни 57 години бизнесмен може да се похвали с чудесно семейство и работа, която обича.
"Винаги съм казвал, че е важно, когато "забие" камбанката и се тегли чертата, да се каже, че един човек е бил добър, че е направил хубави неща и за другите, не само за себе си. За съжаление през последните години хората забравиха много от добродетелите, които са имали нашите предци - помощ, солидарност състрадателност, съпричастие. Поне в това не съм изменил на себе си", сподели една от големите ни футболни звезди с блестяща кариера у нас и по света.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама