Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5713833 www.bgdnes.bg

Сестрата на удушения културист: Анита изнудваше мъжа си

Съпругът на силиконката плащал, за да остане в САЩ, двамата били разделени от три години

Анита Мейзер е изнудвала своя съпруг Николай Димов, преди да го удуши при мистериозния инцидент в собственото си жилище във Варна. Това обяви пред "България Днес" сестрата на убития културист Милена Димова.
Тя допълва, че смъртта на брат й не е нещастен инцидент при сексуална игра. По думите на Димова версията на Мейзър не издържа, защото тя и съпругът й отдавна са разделени.
"Повече от три години на практика Ники и Анита не живеят заедно. Те се разделиха, след като тя инсценира отвличането си и опита да натопи него", разказва през сълзи Милена Димова.

Реклама


Независимо от постоянните скандали и обвинения Ники склонил пред молбите на Мейзър за пред хората в България да поддържат версията, че още са щастлива двойка. Причината за това не са останали сантиментални чувства към дъртата силиконка, а ужасяващият рекет от нейна страна.
Културистът се поддал на изнудването, за да си подсигури безпроблемен престой в САЩ.
"Ники нямаше зелена карта и не можеше да работи легално в Лас Вегас. Шанс за законен престой му даваше единствено бракът с Анита. След като отношенията им охладняха, тя постоянно го плашеше, че ще се разведе с него, а той работеше на това основание", допълва сестрата на удушения културист.

От думите й става ясно, че изнудването започва преди около три години. Освен заплахите Мейзър директно си искала пари, за да запази фиктивния брак.
"Нямаше друг начин и платихме", лаконична е сестрата на Димов.
Тя отказва да посочи колко пъти е даван рекетът и каква е сумата, прибрана от Мейзър. По неофициална информация става дума за десетки хиляди долари.


Изнудването съвпада по време с финансовите проблеми, налегнали самопровъзгласилата се за звезда дърта силиконка. Заради големи дългове нейното имущество в САЩ е запорирано. Запознати твърдят, че Мейзър успява да се откупи именно благодарение на парите на Ники.
"Анита обяви банкрут в САЩ и имаше сериозни проблеми. Заради напредналата й възраст никой не я вземаше на работа и тя се издържаше от остатъците от наследството на бившия си съпруг и наеми от имоти във Варна", обяснява сестрата на културиста.
Милена Димова разбива на пух и прах хвалбите на Мейзър, че има проспериращ бизнес в САЩ.
"Никакъв бизнес няма! Тя работеше в казина. Задълженията й бяха да посреща гостите и да ги води до стаите им. Заради напредналата възраст на силиконката шефовете на казината от известно време отказвали да я назначават", допълва Димова.
Според сестрата на културиста отношенията му с Мейзър се нормализират за кратко в края на миналата година. След екскурзия до Коста Рика съпътствана с постоянни скандали и сцени на ревност, всичко рухва окончателно и мъжът на Мейзър се прибира в САЩ. В знак на добра воля при завръщането си във Варна приема да отседне в апартамента на Анита. Уговорката е да са като приятели и нищо повече.
"Предполагам, че са искали да си уредят отношенията цивилизовано, но резултата всички го видяхме", обяснява през сълзи сестрата на Ники.

Не е бил дрогиран

Сестрата на Ники категорично отхвърля версията, че брат й е починал заради проблеми със сърцето след прием на анаболи.
"Като го гледате с тази фигура, дали има проблеми със здравето? Ники постоянно тренираше. Спазваше стриктен хранителен режим и всеки ден имаше ММА-спаринги с приятели. Никога и за момент не си е помислял да взема анаболи или някаква друга химия", разказва сестрата на удушения от Мейзър културист.
Криминалисти не изключват версията Димов да е бил упоен от Анита. Така тя е можела на спокойствие да го върже и инсценира нещастен случай при нетрадиционен секс. Подозренията са част от версията за предварително планираното убийство на Димов от Анита Мейзър.
Дали това е вярно, ще изясни назначената химическа експертиза. След изследване на проби от кръвта на Ники ще се докаже дали има следи от опиати.

Оставиха я в ареста

Анита Мейзър остава за постоянно в ареста, реши Окръжният съд във Варна. Магистратите се мотивираха, че събраните до момента доказателства я уличават като извършител на убийството. Самата Мейзър също не отрича участие в смъртта на Ники, но твърди, че става дума за нещастен случай.
В крайна сметка съдът не прие версията на силиконката. Какви са аргументите на магистратите остана тайна, защото заседанието бе закрито заради пикантните подробности по случая.
Така остана мистерия каква точно е причината за смъртта на Николай Димов. До момента е известно само, че той е загинал след задушаване със свинска опашка, увита около врата му. Мейзър твърди, че смъртта е настъпила след нетрадиционен секс между двамата.

Реклама
Реклама
Реклама