Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5718404 www.bgdnes.bg

Николета бременна?

Водещата прави братче на Никол,
крие нов мъж

В шок хвърли близки и и приятели водещата Николета Лозанова. Плеймейтката не само разкри, че има сериозно раздвижване в личния й живот, но дори прави планове за семейство.
Ни Ло иска второ дете и вече изобщо не го крие. Макар след развода с Божинов силиконката да не е показвала нов мъж, явно има кой да топли леглото й.


"Едва на 4 години Никол е по-човечна от мнозина на 44. Нима не е готова за братче?!", загатна Николета. Някои от приятелите й приеха думите й като признание, че дори вече е забременяла и скоро на бял свят ще се появи бъдещият й наследник. Все пак по-скептичните й близки са убедени, че това по-скоро е заявка скоро да разкрие мъжа до себе си.
"Едва ли някой си мисли, че Николета е сама и страда за Божинов. Откакто не е с него, смени няколко мъже. Явно вече има сериозни намерения и възнамерява да прави официална връзката си", издават близки до тв водещата. Силиконката й дума не обелва кой е избраникът, но скоро ще хвърли бомбата. В последните месеци тя все по-често е забелязвана в родния Пловдив. Затова и се появиха слухове, че се е върнала при бившето си гадже Жоро Главата. Според други от обкръжението й новият е сериозен бизнесмен. Персоналът на столично заведение пък се кълне, че плеймейтката се е появила преди дни във вип сепарето на голямата си тръпка Ники Михайлов.


"Николета не е толкова заблудена. Край на историите с футболисти и връзки с млади мъже. Вече знае какво иска от живота и няма да повтори старите грешки. Новият й мъж изобщо не е спортист", убедени са нейни приятелки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама