Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5723254 www.bgdnes.bg

Криско се върна при бившата

Рапърът на море с моделката Велина Узунова

След драматичната раздяла с плеймейтката Ася Капчикова Криско се върна при старо гадже. Рапърът отново е дал шанс на моделката Велина Узунова. Двамата са забелязани да се забавляват заедно в клуб на морето.
Криско се появил в заведението, за да получи наградата си "Ерген на годината" в категория "Шоубизнес". На същото място се озовала и фаталната Велина.
Според свидетели двамата не демонстрирали интимност публично, но определено не криели близките си отношения. Те си тръгнали заедно от заведението. Велина ще има главна роля и в новия клип на Криско, с което потвърди слуховете, че старата любов ръжда не хваща. Тръпката между двамата се появи още през 2013 година. Велина, която е най-добрата приятелка на фолкпевицата Райна, омагьосала Криско с дългите си крака. По това време кариерата на музиканта върви успешно и той няма никакво намерение за сериозна връзка. Срещат се от време на време, но бързо се разделят. Година по-късно на хоризонта се появява плеймейтката Ася. Това е и първата жена, която Криско е представял за своя приятелка. Накрая скандалният певец се оказа с разбито сърце.
"Най-добрите учители в живота са гладният стомах, празният джоб и разбитото сърце!", сам призна за мъката си рапърът. Затоплянето на отношенията с бившата става дни след като самата Ася обяви, че има нов мъж до себе.
"Криско още страда, но не иска да му личи. Велина е добро момиче, дано този път им се получи", издават приятели на звездата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама