Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5724835 www.bgdnes.bg

Посрещат Мирела с печен боб

Сребърната медалистка от олимпиадата в Рио Мирела Демирева ще бъде посрещната с боб и баница при завръщането си в България. Атлетката ще се прибере на 4 септември, тъй като от Бразилия замина директно за Холандия.

Тя ще стартира на два турнира от Диамантената лига до края на сезона, сподели майка й Валя пред bgathletic.com. Демирева ще скача в Париж и Цюрих. След това ще се прибере в София, където семейството й ще я очаква с любимите й гозби. Тя си ги е поръчала още от Рио. Затова родителите й ще запретнат ръкави и ще приготвят запечен боб и баница. Първата гозба е специалитет на майка й. Баща й пък върти баниците в дома на сребърната медалистка.

Реклама

По време на престоя си в България Мариела ще успее да се види на спокойствие и с приятеля си. Двамата са разделени през по-голямата част от годината, тъй като Демирева тренира основно в Холандия, а той си е тук. Разстоянието обаче не е препятствие за чувствата.

"Той е прекрасен и много ме подкрепя. Не живеем заедно, но това не пречи да сме щастливи. Заедно сме във всеки удобен момент", споделя често Мирела.

Демирева се интересува от екология и управление на околната среда, въпреки че преди две години завърши "Публични политики" в Нов български университет.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама