Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5725965 www.bgdnes.bg

Започнаха снимките на българския филм “Вездесъщият”

Велислав Павлов, познат като Александър от сериала “Отплата”, е в главната роля на нов български филм. В момента текат снимките за лентата “Въздесъщият”, тя ще излезе на екран през 2017 г.

Актьорът влиза в образа на писателя Емил, който в търсене на вдъхновение за следващата си книга решава да следи всички около себе си със скрити камери. Това обърква както неговия живот, така и този на близките му.

Реклама

Идеята за сюжета е на режисьора Илиян Джевелеков, според когото “ако човек има желание, може да документира абсолютно всичко, като така не само запазва изживените спомени, но и намира вдъхновение”. За целта снимачният екип ще се мести из няколко локации в София. Зрителят ще може да види и кадри, които са заснети от камери за видеонаблюдение.

На снимачната площадка е и красивата Теодора Духовникова. Тя ще бъде съпруга на главния герой. “Аз съм по-бурна и емоционална, отколкото моята героиня може да си позволи”, признава Духовникова.

Пред къщата, където се провеждат снимките, са един бивш генерал от Държавна сигурност и неговият внук. Това са ролите, които ще изпълнят носителят на “Аскеер” Борис Луканов и младият актьор Валери Ангелов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама