Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5726791 www.bgdnes.bg

Виери награби гаджето

Най-големият плейбой на италианския футбол Кристиан Виери си намери майстора. Бившият нападател е хлътнал до уши по новата си половинка - манекенката Джезма Кендрик.

В момента двамата почиват на Форментера. Бобо Виери не успява да си държи ръцете далеч от красавицата дори и за момент. Той я награби пред всички на плажа и двамата дълго си разменяха страстни целувки. Влюбените не спират да се забавляват. Те играят във водата, включват се в мачовете по бийч волей и се гонят на брега.

Реклама

Таблоидите в Италия са изненадани от държанието на Виери, който никога не е показвал публично чувствата си към своите завоевания. Преди моделката през леглото му минаха красавици като Елизабета Каналис, Мелиса Сата, Глория Патрици, Аида Йеспика и др.

"Обичал съм до смърт само Елизабета Каналис - сподели преди време Бобо. - Мога да го призная. Тя беше голямата любов на моя живот. Единствената, която заслужава да спомена."

С Джезма е от няколко месеца. Преди да влезе в леглото на Бобо, моделката на бельо делеше живота си с руския олигарх Владислав Доронин.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама