Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5726965 www.bgdnes.bg

Студентката на Юсейн Болт разкри интимни факти за нощта им заедно

Студентката, чиито горещи снимки с Юсейн Болт взривиха интернет, проговори. Жади Дуарте разказа, че се запознала със спринтьора в дискотеката спринтьорът, след като той сам дошъл при нея и й показал плочките на корема си. По-късно изпратил бодигардовете си да я повикат, пише NZHerald.

Тогава тя още не знаела кой е той. Досетила се едва когато направил известната си поза на победител, докато двамата чакали таксито. След това Болт я завел в Олимпийското село, където двамата се отдали на интимни ласки на фона на песента на Риана "Work".

Реклама

По думите на Дуарте любовните им приключения наподобявали по-скоро маратон, отколкото спринт.

След това ямайският спортист й обещал да се срещнат отново. Двамата общували чрез мобилно преводаческо приложение, тъй като тя не знаела английски.

"Сега виждам, че той печели жените с такава лекота, с която го прави с медалите", коментира тя. В същото време допълва, че "умира от срам", че снимките са видели бял свят.

Снимките от любовната вечер се разпространиха в интернет, след като 20-годишната студентка ги изпратила на приятелите си чрез приложението WhatsАpp.

Болт беше заснет в ранните часове на неделя да се забавлява в нощен клуб в Рио. Спринтьорът навърши на 21 август 30 години. Наскоро сестрата на Болт разкри, че той има сериозна приятелка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама