Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5728723 www.bgdnes.bg

Кортни Кокс: Съжалявам за процедурите против остаряване, които си направих

Актрисата от САЩ и бивша звезда от хитовия сериал "Приятели" Кортни Кокс се е примирила с остаряването и съжалява за процедурите, на които се е подложила преди време, водена от желанието си да се пребори с бръчките, предаде Ройтерс.

Тези свои размишления 52-годишната Кокс е споделила в излъчения тази седмица епизод от шоуто на пътешественика Беър Грилс, докато двамата са се спускали по планински склонове в Ирландия.

"Да остарееш не е най-лесното нещо. Научих обаче някои уроци", споделя Кортни Кокс.

Преди време актрисата разкри, че е използвала ботокс и се е подлагала на лазерни процедури, за да запази младежкия си облик.

"Понякога изпадаш в ситуацията да изпробваш разни неща и после поглеждаш своя снимка, и си казваш "О, Боже, изглеждаш ужасно. Правила съм тези неща, за което съжалявам. С течение на времето се примирих и сега съм по-спокойна. Новото ми мото е: "Така да бъде", допълва Кокс.

Актрисата, прочула се с ролята на Моника Гелър в сериала "Приятели", е поредната знаменитост, засегнала темата за натиска, на който са подложени жените в Холивуд, за да изглеждат добре.
 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама