Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5729666 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Мая Манолова на сватбено пътешествие в Сингапур

Ралица - дъщерята на Мая Манолова, отиде на сватбено пътешествие със съпруга си Мартин в екзотичен Сингапур в “Марина Бей Сандс”. Двойката дори се похвали във фейсбук със снимка от световноизвестния инфинити басейн на 57-ия етаж на хотела.

Двамата се венчаха в средата на юли в родния на Манолова Кюстендил. На събитието присъстваха само най-близките на семейството.

Реклама

Доскоро се носеха слухове, че Ралица е бременна, но снимките от пътешествието с любимия ѝ по икакъв начин не доказват, че Мая Манолова скоро ще става баба.

Междувременно половинката на Манолова се сдоби с внуци. Бившият министър на отбраната и депутат от БСП Ангел Найденов стана дядо в понеделник. Радостната новина сподели самият той в личния си профил във фейсбук.

“На 22.08. дъщеря ми и зет ми ни зарадваха с внуци! Честито! Здраве, късмет, щастие и успехи в живота за Адриан и Кристиан!”, написа той в социалната мрежа. Майката на близнаците е дъщеря му Десислава.

За секунди под публикацията се появиха десетки поздравления. В коментарите щастливият дядо признава, че бебето Адриан е взело неговата първа буква. “Така казват родителите”, каза Ангел Найденов.

Дъщеря му Десислава работи в посолството ни в Берлин, а преди това трупаше опит в областта на дипломацията във външното ни министерство в продължение на 8 години. 

Реклама
Реклама
Реклама