Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5730465 www.bgdnes.bg

Скъсват Гризман от подигравки

Нападателят на "Атлетико" (М) дойде на церемония с къс панталон и кецове

Светът се смее на Антоан Гризман за шантавия му стил на обличане. Нападателят на "Атлетико" (Мадрид) шашна всички по време на церемонията за най-добър футболист в Европа за изминалия сезон, организирана от УЕФА. Френският национал показа странен вкус и се изтъпани на сцената с панталон, който му беше видимо къс, и спортни кецове. Гризман ярко контрастираше с другите двама номинирани Кристиано Роналдо и Гарет Бейл, които бяха много елегантни.
Приза за най-добър играч грабна Кристиано Роналдо. Португалецът грабна през изминалия сезон трофея в Шампионската лига с "Реал" (М), както и купата от европейското първенство с националния си тим. Гризман тайно се надяваше да се окичи с индивидуалното отличие, но вместо това се превърна в повод за подигравки. Социалните мрежи преливат от бъзици по адрес на играча и новата мода в обличането, която се опитва да наложи.
"Сантиметри не достигнаха на Гризман за купата на Евро 2016, за купата в Шампионската лига и за завършване на панталона му", шегуват се в Туитър.
Междувременно нападателката на "Олимпик" (Лион) Ада Хегерберг спечели приза за най-добра футболистка за сезон 2015/2016. 20-годишната норвежка изпревари германката Дженифър Марошан и французойката Амандин Анри. Хегерберг бе в основата на спечеления през миналия сезон требъл от "Олимпик".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама