Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5733700 www.bgdnes.bg

"Левски" пак бие 4:0, Люпко ядосан

"Левски" би "Верея" 4:0, записвайки третата си победа в Първа професионална лига. И предишната беше също с 4:0 - над "Славия". Така "сините" събраха 11 точки след 5 кръга и са на 2 зад временният лидер "Дунав" и на 1 точка пред ЦСКА и "Черно море".

Въпреки категоричния успех срещу "Верея" треньорът Люпко Петрович дори не се усмихна. А след мача обяви, че е бил ядосан как футболистите му са се отпуснали, заради което е трябвало да ги събужда от заспиването. "Започнахме добре, но след първите 30 минути спряхме да играем. Ако допуснеш един гол, после всичко става", каза Петрович.

Реклама

Франсис Нар откри резултата в 7-ата мин. Аниете проби отляво и намери ганаеца. Нар пое топката с гръб към вратата, обърна се и с удар от дъгата на наказателното поле се разписа за 1:0.

В 20-ата мин Божидар Краев направи 2:0 след атака, изиграна добре от Адениджи и Нар.

Впоследствие дойде и намаляването на темпото, ядосало Петрович.

В заключителната част на мача резултатът все пак стана 4:0. В 78-ата мин Адениджи стреля с глава след корнер, топката се отби от страничната греда, върна се и злощастно за Хасани се удари в крака му. А след това се върна в мрежата - автогол и 3:0 за "Левски".

В 83-ата мин и Антонио Аниете се разписа, оформяйки крайното 4:0

Дебют за "Левски" в Първа професионална лига направи Алекс Боримиров, син на Даниел Боримиров.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама