Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5735655 www.bgdnes.bg

Миро се ожени на остров Корфу

Един от най-успешните ни певци Миро сключи брак в неделя на красивия гръцки остров Корфу. Щастливата новина съобщи самият той в личния си профил във фейсбук малко след това. Направи го с цитат от Библията, който гласи “Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи. Любовта никога не отпада.” А за да разберат всички посланието му, публикува колаж, на който са изписани първите букви от малките имена на него и половинката му с допълнение “Горчиво” и датата 28 август 2016 г.

Хиляди негови почитатели харесаха публикацията в социалната мрежа, а стотици го поздравиха за важното събитие в живота му.

Реклама

Миро имаше дългогодишна връзка с любимата си Ели Златанов, която в неделя стана вече негова съпруга. Двамата се запознават в Лондон, където тя живее от дълго време, след концерт на “Каризма” в британската столица.

Двамата неслучайно избират остров Корфу за брачната церемония. “Това е моето място”, каза Миро в интервю за Би Ти Ви преди два месеца. Там разказа, че приятелката му става все по-хубава и открита с годините. “Това е момичето, което съм си избрал”, обясни тогава Миро за своята половинка Ели. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама