Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5737028 www.bgdnes.bg

50 бона за сватба строши Миро

Каризмата се ожени за половинката си Елена на остров Корфу

Колосалната сума от 50 бона хвърли поп изпълнителят Миро за лъскава сватба на остров Корфу, научи "България Днес".
За шок и ужас на клюкарите сватбата е на самия певец, който си каза заветното "Да" с дългогодишната си половинка Ели. Миро разби на пух и прах упоритите слухове, че е хомосексуален, които циркулираха в медийните и арт среди години наред.
За най-важния ден певецът и Елена са избрали Корфу, тъй като за Миро това е едно от най-красивите места, които е виждал, споделя той. На сватбата са имали честта да присъстват само най-добрите приятели на младоженците, а изисканите ястия и напитки са били от най-висок клас, издават близки до изпълнителя.


Миро е бил категоричен, че не желае тържеството да е в България, за да не предизвиква излишен медиен интерес. За роклята на булката, скъпото шампанско и всички разходи около престоя на гостите на екзотичния остров певецът се е бръкнал дълбоко.
За връзката си с Елена Миро сподели за първи път в свое интервю преди около година. Ели живее в Лондон и поддържа връзка с мъжката половинка на разпадналия се дует "Каризма" цели десет години.
"Разстоянието ни тежи, защото не можем всеки ден да сме заедно. Един ден ще се случи и това" - сподели тогава Миро.
След като вече са съпруг и съпруга, Миро и Елена ще заживеят заедно в България. Певецът има прекалено много ангажименти в родината, за да се премести в Лондон, затова Ели е склонила да дойде при него.


Причина за неочакваната сватба са не само дългите години, в които двойката поддържа връзка, но и това, че булката вече иска дете. Миро не крие, че е крайно религиозен и често цитира Библията. Ето защо певецът е решил, че е редно първо да сключи брак, преди да се сдобие с наследник.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама