Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5739192 www.bgdnes.bg

Димитър Динев гол в скандално видео

Версия - клипчето е от откраднатия телефон на фолкпевицата Емануела 

Милионерският син Димитър Динев лъсна чисто гол в скандално клипче! Краткото видео се появи на бял свят вчера и бързо прикова вниманието.
На кадрите се вижда както майка го е родила Динев, който си мие ръцете в баня. Вижда се дори и част от мъжкото му достойнство. Местонахождението му, времевият период и записващият с телефона остават мистерия, но вече има непотвърдени информации кой стои зад скандала. Не става ясно и дали това е цялото видео, или е само откъс от нещо много по-продължително.


Една от версиите е, че клипчето е било съхранявано на телефона на бившата половинка на Динев и майка на сина му - фолкпевицата Емануела. Преди няколко дни самата изпълнителка призна, че мобилното й устройство е изчезнало. "Ужас, загубих си телефона... а имах много ценна информация там! Ако някой го намери, моля да не злоупотребява с клипове, снимки и данните в него!", апелира фолкпевицата. Това нейно изказване още тогава провокира коментарите, че в телефона явно има скандална информация, която не трябва да достига до широката общественост.

Реклама


"За този, който се опитва да ме поизнудва, мога да цитирам част от песен "всичките да го д...". Пускай каквото искаш!", добави впоследствие изпълнителката, намеквайки, че й искат пари, за да не разпространяват в интернет клипове и снимки. Повече информация за евентуалния изнудвач обаче липсва.
Източници потвърдиха 100% пред "България Днес", че мъжът на видеото е Димитър Динев, макар че на кадрите лицето му е размазано. Медията ни опита да се свърже с Емануела за коментар по темата, но телефонът й беше изключен и връзка с нея не беше осъществена.
Прогнозата е, че в близкото бъдеще ще се появят още скандални материали от откраднатия телефон, които ще взривят настроенията в средите на фолкпевицата. Емануела се е отказала да издирва изчезналия мобилен и вече се е сдобила с нов, но няма как да си върне натрупаната лична информация.


Появата на видеото провокира въпроси защо само Динев се вижда гол и дали няма подобни кадри с Емануела. Предстои да стане ясно и дали от семейството на Динев ще вземат някакви мерки, или ще коментират твърде неприятната ситуация.

Иво АНГЕЛОВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама