Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5739276 www.bgdnes.bg

Елен крие презервативите на Калин. Як безалкохолен секс във "Фермата"

Терзийски и Колева готови за креватни изпълнения

Необуздан животински секс ще видят зрителите на "Фермата" в този сезон на риалити формата.
Очертава се една от най-колоритните двойки - Елен Колева и Калин Терзийски, да се отдаде на силните страсти, които таят един към друг. Колева е категорично решила, че Калин е мъжът за нея, и няма да му даде да й избяга.
От няколко седмици двамата не си говорят, но актрисата е убедена, че когато се видят, огънят между тях отново ще пламне. Елен е луда по писателя и многократно му е правила намеци за бебе. До този момент Калин все се дърпа, но актрисата, изявяваща се и като поетеса, е твърдо решила да му роди дете.
Колева, която претърпя пълна промяна в мирогледа си през последните години, е готова отдавна да стане майка. На темата за майчинството е посветено и последното й стихотворение.

Аз съм само на 32...
но съм обичала с кръвта си,
обичала съм с клетките си,
обичала съм със сърцето
и ако Бог ми каже "Тръгвай си",
ще го направя, но не и преди
да съм обичала детето си!

Актрисата се обръща все по-често към Бог и признава, че животът й е посветен на него. Дори в профила си в социалната мрежа Елен е отбелязала, че работи за него.
Освен за Всевишния Колева иска да започне да работи за бебе, и то с писателя Терзийски. Дали ще се случат нещата така, както е намислила, съвсем скоро ще се разбере.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама